Ajankohtaista

Monessa ja menossa mukana!

Tanssinopetus pandemiatilanteessa 8.-28.3. ja päivitetty poikkeusohjeistus PTO:n oppilaille ja huoltajille

4.3.2021

Koronapandemia on kiihtymisvaiheessa Pirkanmaalla. Tanssiopiston toiminnassa otetaan huomioon tartuntatautitilanne ja siihen liittyvät ajantasaiset viranomaisten ohjeet. Jokaisen on tärkeää toimia vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeita. Tanssitunnit jatkuvat Pirkanmaan koronanyrkin päivittämien alueellisten ohjeiden mukaisesti harrastustoimintaan liittyen ja ovat voimassa 8.-28.3. ellei muuta ilmoiteta.

Vaikutukset tanssitunteihin:
– kaikkien 12v ja sitä nuorempien (v.2008 synt. ja sitä nuoremmat) tanssitunnit jatkuvat lähiopetuksena normaalisti turvaohjeet huomioiden
– nuorten 13v-alle 20v (2007-2002 synt.) tanssitunnit jatkuvat lähiopetuksena OKM/THL:n turvaohjeistukset huomioiden max 10 hengen ryhmissä. Näin toimittiin myös ennen hiihtolomaa.
– aikuisten tunnit ovat toistaiseksi tauolla edelleen

Ohjeita tanssitunneille:
– tule tanssitunnille vain täysin terveenä!
– mikäli sinulla on lieviäkin oireita, käy testissä
– noudata viranomaisten ohjeita ja karanteenimääräyksiä!
– pese kädet ennen ja jälkeen tuntien. Myös käsidesiä on saatavilla tanssiopiston sisäänkäynnillä, aulassa ja jokaisessa tanssisalissa sekä Ideaparkissa kaikilla sisäänkäynneillä ja pisteissä. Aikuisten valvottava lasten käsidesin käyttöä.
– muistathan oikean yskimistavan; hihaan tai nenäliinaan, ja käytetty nenäliina heti roskakoriin
– vaihda vaatteet nopeasti pukuhuoneessa ja poistu tilasta. Vältä tarpeetonta oleskelua yleisissä tiloissa sekä suihkun käyttöä.
– tuntien vaihto tapahtuu kunkin tunnin opettajan ohjeistuksella. Tuntia odotellaan käytävällä jonossa (ei aulassa, jossa ei myöskään vaate/kenkäsäilytystä) turvavälejä noudattaen. Opettaja hakee oppilaat tunnille tästä. Anna reilusti tilaa edellisen tunnin salista poistujille.
– kasvomaskin käyttöä suositellaan oppilasta saattaville huoltajille sekä yli 12v oppilaille, joilla ei ole terveydellistä estettä maskin käyttämiseen. Maskin käyttöä suositellaan käytettäväksi vähintään yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa.
– lapsen voi saattaa tunnille yksi huoltaja ja tiloista poistutaan tunnin ajaksi ellei erikseen ole sovittu muusta
– käythän treenaamassa vain ennalta sovitussa ryhmässäsi

Tanssiopistolla 3. ja 2. salien tunnit on porrastettu vaihtuvaksi eri aikaan ruuhkien välttämiseksi. 1. saliin kuljetaan erillisestä ovesta salin päädystä. Siivous on ollut tehostettua koko ajan ja balettitangot desinfioidaan jokaisen tunnin jälkeen. Ilmastointi toimii erittäin hyvin. Opettajat ohjeistavat oppilaita myös tunneilla turvalliseen treenaamiseen ikätaso huomioiden.

Toiveikkuutta, voimia ja terveyttä jokaiselle!

Takaisin "Ajankohtaista"