Hinnat

Meillä oppilaiden ikähaitari on 3-76v ja jokaisen tanssi on tärkeää!

Hinnat

Opintomaksut lukuvuosi 2023-2024

Tanssiopistolla on käytössä jaksohinnoittelu kuukausittain (ei koske kausimaksullisia tunteja, ks. alempana). Hinnat on laskettu koko lukuvuoden ajalta, joten maksu on aina sama joka kuukausi. Poikkeuksena kuitenkin elokuu ks. hinnat alla. Jaksohinnoittelussa oppilas ei joudu maksamaan koko lukukautta opintojen keskeytyessä siitä ilmoittaessaan 14 vrk ennen seuraavan jakson alkua kirjallisesti (sähköposti tai kirje).

Ensimmäisen tanssitunnin voi kokeilla maksutta, kokeilukerta kuitenkin katsotaan ensimmäiseksi tuntikerraksi opintojen jatkuessa. Tunnin jäädessä kokeilukertaan, on siitä myös ilmoitettava oppilaspaikan vapauttamiseksi. Muuten oppilaspaikka katsotaan varatuksi ja maksulliseksi.

Opintomaksut maksetaan jokaisen kuukauden 5. päivä mennessä tanssiopiston tilille (paitsi elokuun maksu syyskuun maksun yhteydessä). Maksulomakkeet lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa postitse kauden alussa koko lukuvuoden ajalta tai opintojen alkaessa, jos oppilas aloittaa kesken lukuvuoden. Mikäli kokeilukerta jää ainoaksi kerraksi, saatu lasku on tällöin mitätön edellyttäen, että siitä on ilmoitettu sähköpostitse tai tekstiviestillä tanssiopistolle.

Kausimaksulliset tunnit, kurssit, intensiivijaksot ja erikoiskoulutus- ja kisaryhmien maksut maksetaan kerralla opintojen alkaessa (syksy ja kevät erikseen). Maksuja ei palauteta mikäli oppilas keskeyttää opinnot kesken kauden. Samoin workshop, tanssileirit ja muut erillisopinnot, jotka maksetaan ennakkoon.

Maksumuistutuksesta perimme laskutuslisän 5 euroa. Viivästyskorko on 7,5 %. Yhden maksumuistutuksen jälkeen lasku siirtyy perintään. Mikäli opintomaksua ei ole suoritettu maksumuistutuksen eräpäivään mennessä on tanssiopistolla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen.

Perhealennus

10% perhealennus myönnetään toisesta, kolmannesta jne. saman perheen jäsenestä halvimmasta jaksomaksusta (ei kuitenkaan kausimaksullisista tunneista, intensiivijaksoista, ek-ryhmien kausimaksuista, workshopeista ja muista erillisopinnoista, leireistä ja kisamaksuista).

Poissaolot ja korvauskäytännöt

Poissaoloja ei korvata rahassa, vaan ne voi korvata muilla tunneilla sopimalla niistä opettajan kanssa oman tai alemman tason tunneilla. Pitkäaikaisissa sairauspoissaoloissa (1kk-) voidaan maksumuutoksista sopia seuraavaan laskuun lääkärintodistusta vastaan. Mikäli oppilaan omat tunnit osuvat arkipyhille, voi ne korvata etu- tai jälkikäteen 2kk:n sisällä oman tai alemman tason tunnilla. Tunnit voi myös korvata sopivan tasoisella muun tanssilajin tunnilla. Sovithan näistä opettajan kanssa etukäteen tai voit ottaa yhteyttä myös tanssiopiston toimistoon.

  Hinta/jakso (kk) Elokuu
Lastentanssi 37 € 23 €
Esibaletti 46 € 28 €
1 x vko 49 € 30 €
2 x vko 74 € 45 €
3 x vko 96 € 58 €
4 x vko 116 € 70 €
5 x vko 136 € 82 €
6 x vko 153 € 92 €
Rajaton tuntioikeus 167 € 99 €

Huom! Kausimaksut, intensiivijaksot, ek-kausimaksut, workshopit ja muut erillisopinnot eivät sisälly rajattomaan maksuun. Ks. alla lisää.

Yksittäiset tunnit 17e/tunti

Yksityistunneista ja sooloharjoituksista hinnat sovitaan tapauskohtaisesti mm. keston ja kertojen mukaan.

Kausimaksulliset tunnit / aikuisbaletti, commercial dance

136e/syyslukukausi 12x60min + 136e/kevätlukukausi 12x60min commercial
74e/syyslukukausi 6x60min ja 136e kevätlukukausi 12x60min aikuisbaletti

Kausimaksulliset tunnit / musiikkiteatteri

136e/syyslukukausi 12x60min ja 180e/kevätlukukausi 16x60min

Kurssit / intensiivijaksot

Hip hop aikuiset avoin taso: 74e/kevätkausi 6x60min
Akrobatia 8-13v: 88e/syyslukukausi 5x90min + 88e/kevätlukukausi 5x90min
Baletti EkB: ks. Erikoiskoulutusryhmien hinnat

Kertamaksulliset tunnit / pehmeä baletti 60v+

10e/tunti (45min) -maksetaan tunnille saapuessa

Erikoiskoulutusryhmien hinnat

Baletti EkA: normaali veloitus viikkotunneista/kk + kausimaksu 80e/syyslukukausi + 80e/kevätlukukausi

Jazz Ek Poppaset: normaali veloitus viikkotunnteista/kk + kausimaksu 80e/syyslukukausi + 80e/kevätlukukausi

PTO Street Juniors Ek: normaali viikkotuntiveloitus/kk + kausimaksu 129e/syyslukukausi + 129e/kevätlukukausi, sis. myös koreografiajaksot 3x2h syyslukukausi ja 3x2h kevätlukukausi.

Baletti EkB intensiivi: 108e/syyslukukausi 10x ja 108e/kevätlukukausi 10x. Huom! Intensiivijaksot ovat erillisopintoja ja niistä veloitetaan vain ko.intensiivijakson maksu eikä niitä lasketa viikkotuntiveloituksen mukaisiin tunteihin.

Kausimaksu kattaa myös ryhmien ylimääräiset harjoitukset.

Ryhmien osallistuessa kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut sekä mahd. puvustuskuluja tulevat oppilaan itse maksettavaksi.

Kisaryhmät

Erikoiskoulutusryhmät toimivat myös kisaryhminä, mutta tietty kilpailu mielessä perustettavat kisaryhmät katsotaan vuosittain tilanteen mukaan. Kisaryhmien hinnoista ja hauista ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen koetansseja. Valinta tapahtuu koetanssien kautta ja oppilas sitoutuu ryhmän harjoitusaikatauluihin ja tavoitteisiin, joka on tietty/tietyt kilpailu tai tapahtuma. Kisaryhmämaksujen lisäksi oppilaan tulee varautua kisojen osallistumismaksuihin, matka- ja majoituskuluihin sekä mahd.puvustuskuluihin.

Workshopit, tanssileirit ja muut erillisopinnot

Workshopien, tanssileirien ja muiden erillisopintojen ajankohdista ja hinnoista infotaan Ajankohtaista sivuilla, ilmoitustaululla sekä somessa.

Vapaaoppilaspaikat

Tanssiopisto myöntää vuosittain 2 vapaaoppilaspaikkaa tai useamman oppilaan kesken jaetuin alennuksin. Paikka myönnetään vuodeksi kerrallaan. Ensisijaisesti vapaaoppilaspaikka myönnetään jo aikaisemmin harrastaneelle sekä siinä aktiivisuutensa osoittaneelle hakijalle, jonka opintojen jatkuminen on vaakalaudalla taloudellisten syiden takia. Paikkaa tulee hakea vapaamuotoisella hakemuksella 1 kk ennen seuraavan lukuvuoden alkua. Vapaaoppilaspaikan saaneille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ennen lukuvuoden alkua. Lukuvuoden 2024-2025 hakemukset tulee toimittaa 19.7.2024 mennessä: info@pirkanmaantanssiopisto.fi.