Hinnat

Meillä oppilaiden ikähaitari on 3-76v ja jokaisen tanssi on tärkeää!

Hinnat

Opintomaksut lukuvuosi 2022-2023

Tanssiopistolla on käytössä jaksohinnoittelu kuukausittain (poikkeuksena aikuisten omat kausimaksulliset tunnit, intensiivijaksot ja ek-kausimaksut, ks.alempana). Hinnat on laskettu koko lukuvuoden ajalta, joten maksu on aina sama joka kuukausi. Poikkeuksena kuitenkin elokuu ks. hinnat alla. Jaksohinnoittelussa oppilas ei joudu maksamaan koko lukukautta opintojen keskeytyessä siitä ilmoittaessaan 14 vrk ennen seuraavan jakson alkua kirjallisesti (sähköposti tai kirje). Huom! Ks. alempana intensiivijaksojen ja kausimaksullisten tuntien sekä workshopien ja tanssileirien maksukäytännöstä.

Ensimmäisen tanssitunnin voi kokeilla maksutta, kokeilukerta kuitenkin katsotaan ensimmäiseksi tuntikerraksi opintojen jatkuessa. Tunnin jäädessä kokeilukertaan, on siitä myös ilmoitettava oppilaspaikan vapauttamiseksi. Muuten oppilaspaikka katsotaan varatuksi ja maksulliseksi.

Opintomaksut maksetaan jokaisen kuukauden 5. päivä mennessä tanssiopiston tilille (paitsi elokuun maksu syyskuun maksun yhteydessä). Maksulomakkeet lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa postitse kauden alussa koko lukuvuoden ajalta tai opintojen alkaessa, jos oppilas aloittaa kesken lukuvuoden. Mikäli kokeilukerta jää ainoaksi kerraksi, saatu lasku on tällöin mitätön edellyttäen, että siitä on ilmoitettu sähköpostitse tai tekstiviestillä tanssiopistolle.

Intensiivijaksot, aikuisten omat kausimaksulliset tunnit ja Ek-ryhmien kausimaksut maksetaan kerralla opintojen alkaessa (syksy ja kevät erikseen). Maksuja ei palauteta mikäli oppilas keskeyttää opinnot kesken kauden. Samoin workshop, tanssileirit ja muut erillisopinnot, jotka maksetaan ennakkoon.

Maksumuistutuksesta perimme laskutuslisän 5 euroa. Viivästyskorko on 7,5 %. Yhden maksumuistutuksen jälkeen lasku siirtyy perintään. Mikäli opintomaksua ei ole suoritettu maksumuistutuksen eräpäivään mennessä on tanssiopistolla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen.

Perhealennus

10% perhealennus myönnetään toisesta, kolmannesta jne. saman perheen jäsenestä halvimmasta kk-maksusta (ei kuitenkaan tanssikortista, ek-kausimaksusta, kausimaksullisista tunneista, intensiivijaksoista, workshopeista ja muista erillisopinnoista, leireistä ja kisamaksuista).

Poissaolot ja korvauskäytännöt

Poissaoloja ei korvata rahassa, vaan ne voi korvata muilla tunneilla sopimalla niistä opettajan kanssa oman tai alemman tason tunneilla. Pitkäaikaisissa sairauspoissaoloissa (1kk-) voidaan maksumuutoksista sopia seuraavaan laskuun lääkärintodistusta vastaan.

Hinta/jakso (kk) Elokuu
Lastentanssi 36 € 22 €
Esibaletti 45 € 27 €
1 x vko 49 € 29 €
2 x vko 72 € 43 €
3 x vko 93 € 56 €
4 x vko 113 € 68 €
5 x vko 131 € 79 €
6 x vko 147 € 88 €
Rajaton tuntioikeus 159 € 95 €

Huom! Intensiivijaksot, kausimaksut, workshopit ja erikoiskoulutuksen ryhmien kausimaksut ym erillisopinnot eivät sisälly rajattomaan maksuun ks. myöhemmin alla.

Yksittäiset tunnit 16e/tunti

Yksityistunneista ja sooloharjoituksista hinnat sovitaan tapauskohtaisesti mm. keston ja kertojen mukaan.

Intensiivijaksot (muut kuin erikoiskoulutuksen intensiivit)

Akrobatia 8-13v: 115e/syyslukukausi 10x60min + 115e/kevätlukukausi 10x60min
Musiikkiteatteri 8-13v: 115e/syyslukukausi 10x60min + 115e/kevätlukukausi 10x60min +55e/loppukevään lisäjakso 5x60min
Kärkitossuharjoittelu aikuiset: 49e/kevätlukukausi 6x

Kausimaksulliset tunnit / k-pop, aikuisbaletti ja latino show

132e/syyslukukausi 12x60min + 132e/kevätlukukausi 12x60min

10 x kortti 120e

Kertamaksulliset tunnit

Pehmeä baletti
10e/tunti -maksetaan saapuessa

Erikoiskoulutusryhmien hinnat

Lukujärjestyksen mukaiset erikoiskoulutuksen viikkotunnit

PTO Street Juniors Ek: normaali viikkotuntiveloitus/kk + kausimaksu 75e/syyslukukausi + 75e/kevätlukukausi

Jazz Ek Poppaset: normaali viikkotuntiveloitus/kk + kausimaksu 75e/syyslukukausi + 75e/kevätlukukausi

Kausimaksu kattaa myös ryhmien ylimääräiset harjoitukset.

Ryhmien osallistuessa kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut sekä mahd. puvustuskuluja tulevat oppilaan itse maksettavaksi.

Erikoiskoulutuksen intensiivijaksot

Baletti Ek varvastekniikka/repertuaari: 102e/syyslukukausi 10x60min + 102e/kevätlukukausi 10x60min

Jazz PTO Cats: 115e/syyslukukkausi 10x60min + 115e/kevätlukukausi 10x60min

Intensiivit ovat erillisopintoja ja niistä veloitetaan vain ko.intensiivijakson maksu eikä niitä lasketa viikkotuntiveloituksen mukaisiin tunteihin.

Kausimaksu kattaa myös ryhmän ylimääräiset harjoitukset.

Ryhmien osallistuessa kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut sekä mahd.puvustuskuluja tulevat oppilaan itse maksettavaksi.

Kisaryhmät

Kisaryhmät perustetaan vuosittain usein jo tietty kilpailu tähtäimessä (mm. PTO Dancers). Kisaryhmien hinnoista ja hauista ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen koetansseja. Valinta tapahtuu koetanssien kautta ja oppilas sitoutuu ryhmän harjoitusaikatauluihin ja tavoitteisiin, joka on tietty/tietyt kilpailu tai tapahtuma. Kisaryhmämaksujen lisäksi oppilaan tulee varautua kisojen osallistumismaksuihin, matka- ja majoituskuluihin sekä mahd.puvustuskuluihin.

Workshopit, tanssileirit ja muut erillisopinnot

Workshopien, tanssileirien ja muiden erillisopintojen ajankohdista ja hinnoista infotaan Ajankohtaista sivuilla, ilmoitustaululla sekä somessa.

Vapaaoppilaspaikat

Tanssiopisto myöntää vuosittain 2 vapaaoppilaspaikkaa tai useamman oppilaan kesken jaetuin alennuksin. Paikka myönnetään vuodeksi kerrallaan. Ensisijaisesti vapaaoppilaspaikka myönnetään jo aikaisemmin harrastaneelle sekä siinä aktiivisuutensa osoittaneelle hakijalle, jonka opintojen jatkuminen on vaakalaudalla taloudellisten syiden takia. Paikkaa tulee hakea vapaamuotoisella hakemuksella 1 kk ennen seuraavan lukuvuoden alkua. Vapaaoppilaspaikan saaneille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ennen lukuvuoden alkua. Lukuvuoden 2022-2023 hakemukset tulee toimittaa 17.7.2022 mennessä: info@pirkanmaantanssiopisto.fi.