Hinnat

Meillä oppilaiden ikähaitari on 3-76v ja jokaisen tanssi on tärkeää!

Hinnat

Opintomaksut lukuvuosi 2021-2022

Tanssiopistolla on käytössä jaksohinnoittelu kuukausittain. Hinnat on laskettu koko lukuvuoden ajalta, joten maksu on aina sama joka kuukausi. Poikkeuksena kuitenkin elokuu ks. hinnat alla. Jaksohinnoittelussa oppilas ei joudu maksamaan koko lukukautta opintojen keskeytyessä siitä ilmoittaessaan 14 vrk ennen seuraavan jakson alkua kirjallisesti (sähköposti tai kirje).

Ensimmäisen tanssitunnin voi kokeilla maksutta, kokeilukerta kuitenkin katsotaan ensimmäiseksi tuntikerraksi opintojen jatkuessa. Tunnin jäädessä kokeilukertaan, on siitä myös ilmoitettava oppilaspaikan vapauttamiseksi. Muuten oppilaspaikka katsotaan varatuksi ja maksulliseksi.

Opintomaksut maksetaan jokaisen kuukauden 5. päivä mennessä tanssiopiston tilille (paitsi elokuun maksu syyskuun maksun yhteydessä). Maksulomakkeet lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa postitse kauden alussa koko lukuvuoden ajalta tai opintojen alkaessa, jos oppilas aloittaa kesken lukuvuoden. Mikäli kokeilukerta jää ainoaksi kerraksi, saatu lasku on tällöin mitätön edellyttäen, että siitä on ilmoitettu sähköpostitse tai tekstiviestillä tanssiopistolle. Intensiivijaksot, workshopit ja muut erillisopinnot maksetaan kerralla.

Maksumuistutuksesta perimme laskutuslisän 5 euroa. Viivästyskorko on 7,5 %. Yhden maksumuistutuksen jälkeen lasku siirtyy perintään. Mikäli opintomaksua ei ole suoritettu maksumuistutuksen eräpäivään mennessä on tanssiopistolla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen.

Perhealennus

10% perhealennus myönnetään toisesta, kolmannesta jne. saman perheen jäsenestä halvimmasta kk-maksusta (ei kuitenkaan tanssikortista, ek-kausimaksusta, intensiivijaksoista, workshopeista ja muista erillisopinnoista, leireistä ja kisamaksuista).

Poissaolot ja korvauskäytännöt

Poissaoloja ei korvata rahassa, vaan ne voi korvata muilla tunneilla sopimalla niistä opettajan kanssa oman tai alemman tason tunneilla. Pitkäaikaisissa sairauspoissaoloissa (1kk-) voidaan maksumuutoksista sopia seuraavaan laskuun lääkärintodistusta vastaan.

Hinta/jakso (kk) Elokuu
Lastentanssi 35 € 21 €
Esibaletti 44 € 26 €
1 x vko 48 € 29 €
2 x vko 70 € 42 €
3 x vko 91 € 55 €
4 x vko 110 € 66 €
5 x vko 126 € 75 €
6 x vko 142 € 84 €
Rajaton tuntioikeus 153 € 90 €

Huom! Intensiivijaksot, workshopit ja erikoiskoulutuksen ryhmien kausimaksut ym erillisopinnot eivät sisälly rajattomaan maksuun ks. myöhemmin alla.

10 x kortti aikuistunneille 116e

Yksittäinen kertakäynti 16e

Yksityistunneista ja sooloharjoituksista hinnat sovitaan tapauskohtaisesti mm. keston ja kertojen mukaan.

Intensiivijaksot (muut kuin erikoiskoulutuksen intensiivit)

Akrobatia 7-13v: 105e/syyslukukausi 10x60min + 105e/kevätlukukausi 10x60min
Latino show aik.: 82e/syyslukukausi 7x60min + 82e/kevätlukukausi 7x60min
Hip hop aik.: 82e/syyslukukausi 7x60min + 82e/kevätlukukausi 7x60min
Showjazz aik.: 82e/syyslukukausi 7x60min + 82e/kevätlukukausi 7x60min
Kärkitossuharjoittelu/kehonhuolto aikuiset: 63e/syyslukukausi 7x45min ja 63e/kevätlukukausi 7x45min
Lyrical ballet edist.: 60e/syyslukukausi 5x60min + 60e/kevätlukukausi 5x60min
Jump & turns jatko 60e/syyslukukausi 5x60min + 60e/kevätlukukausi 5x60min

Erikoiskoulutusryhmien hinnat

Lukujärjestyksen mukaiset erikoiskoulutuksen viikkotunnit

PTO Street Juniors Ek: normaali viikkotuntiveloitus/kk + kausimaksu 70e/syyslukukausi + 70e/kevätlukukausi

Kausimaksu kattaa myös ryhmien ylimääräiset harjoitukset.

Ryhmien osallistuessa kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut sekä mahd. puvustuskuluja tulevat oppilaan itse maksettavaksi.

Erikoiskoulutuksen intensiivijaksot

Baletti Ek varvastekniikka/repertuaari: 95e/syyslukukausi 10x60min + 95e/kevätlukukausi 10x60min
Jazz Ek PTO Poppaset: 95e/syyslukukausi 10x60min + 95e/kevätlukukausi 10x60min

Intensiivit ovat erillisopintoja ja niistä veloitetaan vain ko.intensiivijakson maksu eikä niitä lasketa viikkotuntiveloituksen mukaisiin tunteihin.

Kausimaksu kattaa myös ryhmän ylimääräiset harjoitukset.

Ryhmien osallistuessa kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumismaksut, matka- ja majoituskulut sekä mahd.puvustuskuluja tulevat oppilaan itse maksettavaksi.

Kisaryhmät

Kisaryhmät perustetaan vuosittain usein jo tietty kilpailu tähtäimessä (mm. PTO Dancers). Kisaryhmien hinnoista ja hauista ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen koetansseja. Valinta tapahtuu koetanssien kautta ja oppilas sitoutuu ryhmän harjoitusaikatauluihin ja tavoitteisiin, joka on tietty/tietyt kilpailu tai tapahtuma. Kisaryhmämaksujen lisäksi oppilaan tulee varautua kisojen osallistumismaksuihin, matka- ja majoituskuluihin sekä mahd.puvustuskuluihin.

Workshopit, tanssileirit ja muut erillisopinnot

Workshopien, tanssileirien ja muiden erillisopintojen ajankohdista ja hinnoista infotaan Ajankohtaista sivuilla, ilmoitustaululla sekä somessa.

Vapaaoppilaspaikat

Tanssiopisto myöntää vuosittain 2 vapaaoppilaspaikkaa tai useamman oppilaan kesken jaetuin alennuksin. Paikka myönnetään vuodeksi kerrallaan. Ensisijaisesti vapaaoppilaspaikka myönnetään jo aikaisemmin harrastaneelle sekä siinä aktiivisuutensa osoittaneelle hakijalle, jonka opintojen jatkuminen on vaakalaudalla taloudellisten syiden takia. Paikkaa tulee hakea vapaamuotoisella hakemuksella 1 kk ennen seuraavan lukuvuoden alkua. Vapaaoppilaspaikan saaneille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti ennen lukuvuoden alkua. Lukuvuoden 2021-2022 hakemukset tulee toimittaa 18.7.2021 mennessä: info@pirkanmaantanssiopisto.fi.