Ajankohtaista

Monessa ja menossa mukana!

Päivitetty poikkeusohjeistus tanssiopistolla

12.1.2021

Koronapandiemia on kiihtymisvaiheessa Pirkanmaalla. Tanssiopiston toiminnassa otetaan huomioon tartuntatautitilanne ja siihen liittyvät ajantasaiset viranomaisten ohjeet. Jokaisen on tärkeää toimia vastuullisesti ja noudattaa annettuja ohjeita.

Ohjeita tanssitunneille:
– tule tanssitunnille vain täysin terveenä!
– mikäli sinulla on lieviäkin oireita, käy testissä
– noudata viranomaisten ohjeita ja karanteenimääräyksiä!
– pese kädet ennen ja jälkeen tuntien. Myös käsidesiä on saatavilla tanssiopiston sisäänkäynnillä, aulassa ja jokaisessa tanssisalissa sekä Ideaparkissa kaikilla sisäänkäynneillä ja pisteissä. Aikuisten on valvottava lasten käsidesin käyttöä.
– muistathan oikean yskimistavan; hihaan tai nenäliinaan, ja käytetty nenäliina heti roskakoriin
– vältä tarpeetonta oleskelua yleisissä tiloissa, pukuhuoneessa sekä suihkun käyttöä
– tuntien vaihto tapahtuu kunkin tunnin opettajan ohjeistuksella. Tuntia odotellaan käytävällä (ei aulassa) jonossa turvavälejä noudattaen. Opettaja hakee oppilaat tunnille tästä. Anna reilusti tilaa edellisen tunnin salista poistujille.
– kasvomaskin käyttöä suositellaan oppilasta saattaville huoltajille sekä yli 12v oppilaille, joilla ei ole terveydellistä estettä maskin käyttämiseen. Maskin käyttöä suositellaan käytettäväksi vähintään yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa. Tunnilla kasvomaskia voi käyttää halutessaan.
– lapsen voi saattaa tunnille yksi huoltaja ja tiloista poistutaan tunnin ajaksi ellei erikseen ole sovittu muusta
– käythän treenaamassa vain ennalta sovitussa ryhmässäsi. Mahdollisista korvaustunneista tulee sopia aina etukäteen ajoissa.Takaisin "Ajankohtaista"