Ajankohtaista

Monessa ja menossa mukana!

Kesän tanssileirit

23.3.2018

Dance Mix Campus tanssileiri 4.-6.6.2018

 

Jazz, hip hop, nyky, show, baletti ja akrobatia! Leikkejä ja ulkoilua!

 

Dance Mix Campus 8-13 –vuotiaille on tanssiva päiväleiri klo 9.30-16.00. Leiri järjestetään Pirkanmaan Tanssiopistolla Ideaparkissa. Opettajina Reetta Mäkinen ja Satu Lankinen tanssiopistolta. Leirin hintaan 125 euroa sisältyy ohjatut tanssitunnit, muu ohjelma sekä lounas. Eväät välipalaa varten tuodaan kotoa.

Ilmoittaudu! Leirille mahtuu vielä: e-mail info@pirkanmaantanssiopisto.fi (osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yht.tiedot sekä mahd. ruoka-aine-allergiat tai muuta huomioitavaa).

 

 

Tanssiverstas 1.-2.8.2018

 

Omia koreografioita, tanssitekniikkaa,            

improvisaatiota ja leikkejä!                        

 

Tanssiverstas on puolipäiväleiri 8-13 –vuotiaille klo 12.00-16.00.  Leiri järjestetään Pirkanmaan Tanssiopistolla Ideaparkissa. Opettajana Satu Lankinen tanssiopistolta. Leirin hintaan 65 euroa sisältyy ohjatut tanssitunnit ja muu ohjelma. Eväät välipalaa varten tuodaan kotoa.

Ilmoittaudu viim. 17.6. e-mail info@pirkanmaantanssiopisto.fi (osallistujan nimi ja ikä, huoltajan yht.tiedot ja mahd.muuta huomioitavaa).

 

Huom! Leirilasku lähetetään sähköpostitse ja leirin voi peruuttaa ilman erillisiä kuluja viim. ilmoittautumispvään mennessä kirjallisesti. Tämän jälkeen maksusta peritään 50%. Mikäli leireillä on tilaa, voi ilmoittautua myöhemminkin.

 

 

 

Takaisin "Ajankohtaista"